IT OPLOSSINGEN

[vc_column_inner width= »2/3″]
[/vc_column_inner][vc_column_inner width= »1/3″]

NETWERKEN & MAINTENANCE

Onze jarenlange ervaring en permanente vorming staan garant voor een accurate service, zowel op eenvoudige als op complexe netwerken, SAN en andere RAID server-structuren, duplexing, mirroring, enz.

Gespecialiseerd in VMware kunnen wij uw hardware optimaliseren, met als toemaatje een aardige besparing op uw energiebudget.

[/vc_column_inner]

AANGEPASTE BACK-UP PROCEDURES

STORAGE ON-SITE & OFF-SITE

Onze ploeg kan u adviseren om installatiekosten te optimaliseren en bijstaan in functie van uw specifieke behoeften. Hij kan uw onderneming ook alle nodige support verstrekken.

Opslagproblemen, beschikbaarheid van uw data, daar weten wij raad mee. Onze oplossing is altijd innoverend, van SAN tot disaster recovery en remote site replication.

Toepassingen op maat van de klant, dàt is onze specialiteit: applicaties, modules en scripts die in verschillende omgevingen functioneren, zowel in een netwerk als op een alleenstaande computer.

DATA CENTER SERVICES & KLANTENSERVICE OP MAAT

Deze service geeft u toegang tot het internet en commercialiseert gehuurde breedbandlijnen tot aan uw particuliere VDSL-lijn, zodat aansluiting op VPN op elk ogenblik mogelijk is.

 Tevens kunnen wij u deze services in optische vezel aanbieden, aanpasbaar aan elke soort omgeving (uiteraard onder voorbehoud van de plaatselijke beschikbaarheid).

Ons servicegamma omvat eveneens shared vs. dedicated hosting, filters en anti-spam, alsook een aangepaste firewall.

 Voor de ontwikkeling en support van uw internetsite bent u bij ons eveneens aan het goede adres.

VEILIGHEID VAN DE NETWERKEN

Geen enkel bedrijf kan nog absoluut verzekerd zijn nooit het doelwit te worden van een cyberaanval. Om uw bedrijf maximaal te beschermen tegen kwaadwillige intrusie, beschikken wij over degelijke producten en oplossingen.

Uiteraard zorgen wij voor de meest veilige oplossing voor uw WAN-verbindingen, wired vs. wireless implementatie, toegang tot inter-bedrijvennetwerken.

[vc_column_inner width= »1/1″]
[/vc_column_inner]